Succescoach start met vertrouwen aan de onverwachte strijd voor een Europees ticket
Jankovic wil niet weten van een vertrek bij KV Mechelen

Succescoach start met vertrouwen aan de onverwachte strijd voor een Europees ticket

28-05-2015 20:25

KV Mechelen kan de komende dagen nog een mooie kers op de taart zetten na een knap seizoenseinde. Donderdag geven de Maneblussers in een uitverkocht stadion in Leuven partij aan revelatie Sporting Charleroi. Voor KV Mechelen-coach Aleksandar Jankovic moet dit de bekroning zijn van het harde werk. Een vertrek ziet de Serviër nog niet zitten.

Jankovic kan zijn ogen niet geloven, maar donderdag speelt KV Mechelen voor een vol huis op het veld van OH Leuven. De matchen in de Play-Offs leven duidelijk onder de Mechelse fans. Samen met de spelers wil Jankovic de fans iets teruggeven. "Ja ongelooflijk. We spelen in Leuven, maar toch spelen we thuis. Dit geeft veel energie. Het is belangrijk voor de supporters, maar ook voor de spelers en de club. Ik heb een goed gevoel hier in Mechelen. Hier is veel ambiance en vertrouwen. Er is een goede communicatie met de mensen", vertelt Jankovic voor de camera van Sporting Telenet.

Het wordt alvast geen gemakkelijke klus voor KV Mechelen. Zij moeten seizoensrevelatie Sporting Charleroi opzij kunnen zetten. Jankovic gaat altijd uit van zijn eigen stertke. "Concentratie en kalm blijven, is de boodschap. We moeten kalm blijven, maar met autoriteit spelen. Een clean sheet is altijd belangrijk, maar KV Mechelen speelt altijd om te scoren."