Standard heeft grote hoop voor volgend seizoen: We moeten spelen voor de titel!
Trebel over volgend seizoen

Standard heeft grote hoop voor volgend seizoen: "We moeten spelen voor de titel!"

28-05-2015 14:27

Standard Luik zal het voorbije seizoen maar al te graag willen vergeten. De Luikenaren geraakten niet verder dan een vierde plek in het klassement. Ondanks hun teleurstellende eindresultaat werden de Luikenaren aan het begin van de Play-Offs wel even naar voren geschoven als titelkandidaat. Volgens Adrien Trebel is de titel volgend seizoen zeker mogelijk.

"De vierde plaats is dan ook een teleurstelling", zegt de middenvelder. "Ik heb van het begin van het seizoen gezegd: Standard moet spelen voor de titel. We hebben in de Play-Offs laten zien dat we dat soort voetbal op de mat kunnen brengen", vertelt hij in La Dernière Heure.

"Jammer genoeg werden er soms beslissingen genomen die ons een overwinning hebben gekost. Er waren wedstrijden waar de scheidsrechter in de fout ging, maar we moeten niet alles op hen afschuiven. Er waren namelijk ook matchen waar wij niet goed genoeg waren. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de wedstrijd tegen Gent en onze verplaatsing naar KV Kortrijk. Volgend seizoen moeten we spelen voor de titel!"