Dit is het bedrag dat geïnteresseerde clubs op tafel moeten leggen voor Wilmots
De bondscoach zou opnieuw in Duitsland aan de slag kunnen

Dit is het bedrag dat geïnteresseerde clubs op tafel moeten leggen voor Wilmots

26-05-2015 10:31

Moet de Belgische Voetbalbond KBVB stilaan beginnen te vrezen voor een vertrek van Marc Wilmots? De bondscoach levert al enkele jaren goed werk en hij zou zelfs in de belangstelling staan van zijn oude liefde, Schalke 04. Dat meldt BILD.

Wilmots werd in 2012 gepromoveerd van assistent tot bondscoach. Hij maakte meteen een uitstekende indruk en slaagde er zelfs in om de Rode Duivels naar het WK in Brazilië te loodsen. De Belgen deden het daar zeker niet onaardig en Wilmots kreeg heel wat lof toegezwaaid. De bondscoach werd toen al in verband gebracht met een vertrek, maar hij besloot om de Duivels trouw te blijven.

Wilmots is ook nu weer aardig op dreef en het ziet er naar uit dat de Duivels zich nu ook zullen plaatsen voor het EK in Frankrijk. Het is wel nog de vraag of dat met Wilmots als bondscoach zal zijn. Schalke 04 zou zich namelijk willen versterken met Das Kampfschwein. De Duitsers zullen Wilmots wel niet zomaar kunnen aantrekken. Volgens Le Soir hangt er een prijskaartje van één miljoen euro rond zijn nek.