'Gewilde Pogba maakt voorkeur voor nieuwe club duidelijk en kiest voor het geld'
Middenvelder van Juventus kiest voor transfer

'Gewilde Pogba maakt voorkeur voor nieuwe club duidelijk en kiest voor het geld'

26-05-2015 10:07
2

Paul Pogba is komende zomer één van de meest gewilde transferdoelwitten van de Europese topclubs. De Fransman kan bij Juventus blijven of kiezen uit alle toppers. De middenvelder spreekt zijn voorkeur uit.

FC Barcelona en Real Madrid behoren tot de grootste kandidaten voor de handtekening van Pogba. De Spaanse grootmachten hebben een vijfjarig contract klaarliggen ter waarde van tien miljoen euro per seizoen. De 22-jarige international wil graag naar één van beide clubs en zet Juventus definitief in de kou, zo valt te lezen in de Franse krant L'Equipe.

Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde de wens van zijn cliënt en zei tegen JTV dat Pogba 'gaat waar het geld is'. Een overgang naar Barcelona zou voor wat problemen kunnen zorgen, aangezien de Catalanen een transferverbod hebben tot januari 2016 en daardoor voorlopig geen spelers kunnen aantrekken. Pogba heeft in Turijn nog een contract dat loopt tot 2019. Hij zou daardoor een flinke som geld op moeten leveren voor de Italiaanse landskampioen.