Liverpool heeft geheim plannetje om peperdure Benteke aan te trekken
Big Ben is bezig aan een uitstekend seizoen

Liverpool heeft geheim plannetje om peperdure Benteke aan te trekken

25-05-2015 13:03
1

Liverpool heeft de strijd om Christian Benteke nog altijd niet opgegeven. Aston Villa wil zijn spits niet zomaar laten vertrekken, maar de Reds hebben alvast een plannetje klaar.

Liverpool gaf afgelopen seizoen ruim 150 miljoen euro uit aan nieuwe spelers. De Reds leken gewapend voor het nieuwe seizoen, maar de troepen van coach Brendan Rodgers grepen toch naast een Champions League-ticket. Liverpool wil volgend seizoen weer meedoen voor de prijzen en het wil zich daarom graag versterken met Christian Benteke.

De Belgische aanvaller scoorde deze jaargang aan de lopende band en hij zou het gebrek aan scorend vermogen bij de Reds wel eens kunnen verhelpen. Toch is Aston Villa niet bereid om Big Ben zomaar te laten gaan. De Belgische aanvaller moet zo'n veertig miljoen euro kosten en dat vormt een groot probleem. De Reds willen dat echter verhelpen en zijn zinnens om Rickie Lambert te betrekken in de deal. De Engelse spits kwam vorig jaar over van Southampton, maar wist nog geen potten te breken.