Voetbalwereld wordt opnieuw getroffen door drama: speler sterft na hartfalen
Het voorval doet veel denken aan Gregory Mertens en Tim Nicot

Voetbalwereld wordt opnieuw getroffen door drama: speler sterft na hartfalen

25-05-2015 12:28

De voetbalwereld is afgelopen weekend opnieuw getroffen door een enorm drama. In Argentinië is Cristian Gomez namelijk overleden na een nieuw geval van hartfalen. Het voorval doet enorm veel denken aan Gregory Mertens en Tim Nicot.

Gomez was tijdens de competitiewedstrijd tegen Boca Unidos de Corrientes in de basis begonnen, maar na ruim een halfuur spelen sloeg het noodlot onverbiddelijk toe. De 27-jarige verdediger werd getroffen door een hartaanval en viel ter plekke neer. Gomez werd meteen gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. De speler overleed echter in de ambulance.

Het overlijden van Gomez is geen alleenstaand geval. De Belgische voetbalwereld werd enkele weken geleden namelijk al opgeschrikt door het plotse overlijden van Gregory Mertens. De verdediger van Sporting Lokeren werd tijdens een wedstrijd met de beloften getroffen door een hartstilstand en overleed enkele dagen later. Ook Tim NIcot, de 23-jarige speler van Beerschot-Wilrijk, overleed begin deze maand ten gevolge van een hartfalen.