Vazquez blijft bij Club Brugge, maar: Ik zie er wel enkelen vertrekken
Vazquez over volgend seizoen

Vazquez blijft bij Club Brugge, maar: "Ik zie er wel enkelen vertrekken"

25-05-2015 07:24

Victor Vazquez werd afgelopen week verkozen tot 'Profvoetballer van het jaar'. De Spanjaard zette dat tegen Kortrijk meteen in de verf met een prachtige assist voor José Izquierdo. De Bruggelingen stranden daardoor op de tweede plek in de stand, wat recht geeft op voorrondes in de Champions League.

Vazquez weet dat het geen makkelijke taak voor Club Brugge zal worden om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League."Er staan daar vier wedstrijden op het programma voor de poulefase. De tegenstanders zullen vrij goede ploegen zijn en we zien wel hoe we er voor staan na de eerste match", zegt hij op de website van Club Brugge.

De Spanjaard weet ook wat Club Brugge nodig zal hebben om kampioen te spelen. "Er zijn wel nog spelers nodig voor deze kern. Door de hoeveelheid wedstrijden oogden enkele spelers vermoeid. Met Diaby werd al een goede spits aangetrokken. Dit seizoen waren we er al kortbij en we zien wel wat het nieuwe seizoen brengt. Ik hoop alvast dat iedereen blijft. Er is echter interesse in enkele spelers, dus ik zie er wel enkele vertrekken. Ikzelf hoop alvast te blijven. Ik ben tevreden hier in Brugge."