Brugse aanvoerder heeft nog steeds hartzeer: Er leefde iets bij het publiek
Club Brugge sloot het seizoen af met een overwinning

Brugse aanvoerder heeft nog steeds hartzeer: "Er leefde iets bij het publiek"

24-05-2015 21:29

Club Brugge heeft de kater van de gemiste titel zondag dan toch kunnen doorspoelen. De troepen van coach Michel Preud'homme wonnen met 1-0 van KV Kortrijk en verzekerden zich daarmee van de voorrondes van de Champions League.

Timmy Simons kwam op de webstek van Club nog eens terug op een wisselvallig seizoen. "De behaalde tweede plaats was het nieuwe doel en daar zijn we tevreden mee. Het seizoen was lang en hard voor ons met die Play-Offs erbij. Maar volgend jaar krijgen we de kans om Champions League te spelen. Hoe zwaar en hard het ook klinkt, toch is er de mogelijkheid dat we dat kunnen halen. We zien wel of we gewapend zullen zijn om die taak aan te vatten."

"Of ik tevreden ben met dit seizoen? De titel moest behaald worden", vervolgt de aanvoerder zijn verhaal. "Er leefde iets bij het publiek en ze bleven ons het volledige seizoen steunen. Het is dan jammer dat we hen de titel niet konden schenken. Maar met de bekerwinst, tweede plaats in de competitie en ons parcours in Europa was het toch niet slecht."