Deschacht doet suggesties voor transfers: Zo iemand hebben we nodig
Ex-captain ziet waar het schoentje wringt

Deschacht doet suggesties voor transfers: "Zo iemand hebben we nodig"

24-05-2015 17:26

Olivier Deschacht maakte op de slotspeeldag zijn vierde goal van het seizoen, maar veel te vieren heeft de verdediger dit seizoen niet. Zijn Anderlecht moet het rooien zonder prijs en maakt zelfs geen kans op de Champions League. Dat komt volgens Deschacht omdat ze één soort speler missen.

Anderlecht was in aardig wat wedstrijden in de Play-Offs de betere ploeg, maar daar kopen ze niets voor. Op de momenten van de waarheid stond paars-wit er niet. "Het was net niet op alle vlakken. De beker, Europees. In de competitie moeten we altijd winnen op Brugge. Iedereen weet wat er daar gebeurd is. Maar we moeten concluderen dat AA Gent de oververdiende kampioen is", klinkt het eerlijk op Sporting Telenet.

Hoe kan paars-wit een blamage als deze volgend seizoen vermijden. Twee keer op rij derde eindigen zou echt wel een drama zijn. "We moeten op zoek gaan naar iemand die het kan openbreken. Een Mbark Boussoufa of Matias Suárez. Dat hebben we gemist dit jaar. Een soort Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, ik zeg maar iets." Die laatste twee namen zijn moeilijk te halen, maar misschien kan een fitte Suarez die rol volgend seizoen terug invullen.