Voorzitter vol overtuiging: Wij kunnen Standard of Charleroi zeker aan
Speelt KV Mechelen volgend seizoen Europees?

Voorzitter vol overtuiging: "Wij kunnen Standard of Charleroi zeker aan"

24-05-2015 14:49

KV Mechelen versloeg zaterdagavond Lokeren met 2-1 en mag dankzij die overwinning straks (volgende donderdag meer bepaald,  nvdr) spelen tegen de nummer vijf uit Play-off 1, met als inzet een Europees ticket.

Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen, is blij met de goede resulaten van zijn ploeg. "Het doet deugd dat we na zoveel jaren een resultaat neerzetten, al is het in Play-off II. Vooral als de thuismatch in Leuven is, maar je vaststelt dat 6.000 à 7.000 Mechelse supporters er een thuismatch van maken. Als je dan ook wint, is dat zeer leuk", vertelt hij aan Sporza.

"Vanaf de eerste minuut wilde onze ploeg laten zien dat ze de match naar hun hand wilden zetten. En dat deden ze. Ik zei vooraf dat de meest gedreven ploeg zou winnen. Het resultaat mag gezien worden. Al weken geleden liet de groep mij verstaan dat ze voluit voor Play-off II-winst en het Europees ticket wilden gaan. Mogelijk is het een vergiftigd geschenk, maar dat is dan maar zo..."

De tegenstander uit Play-off 1 is nog niet bekend, zowel Charleroi, Standard als Kortrijk maken nog kans. Tegen wie ziet de voorzitter zijn ploeg het liefst uitkomen? "Dit KVM zit in een gunstige flow, we kunnen een aantal clubs aan, zowel Charleroi als Standard zijn daarbij. Dus het maakt mij niet uit", aldus Timmermans.