Exodus bij Buffalo's mogelijk van start, Ligue 1 wenkt voor Gentenaar
Pollet kan op interesse rekenen van Bastia

Exodus bij Buffalo's mogelijk van start, Ligue 1 wenkt voor Gentenaar

24-05-2015 09:14

De eerste landstitel voor AA Gent kan nare gevolgen hebben voor de club. De spelers draaiden allemaal een uitstekend seizoen en dus wekt dat ook interesse op van andere clubs. De club wil er alles aan doen om de kern bijeen te houden voor de Champions League, maar sommigen denken aan een vertrek. 

Eén van de duurste spelers bij AA Gent heeft namelijk een aanbieding op zak van Bastia. Volgens de Franse pers wil de club uit de Franse Ligue 1 David Pollet graag huren. De 26-jarige aanvallers verkommert op de Gentse bank en wil graag meer aan spelen toekomen. De carrière van Pollet zit in een dip. De aanvaller beleefde zijn hoogdagen bij Sporting Charleroi. Dat leverde hem een transfer op naar RSC Anderlecht, maar daar kon hij niet echt doorbreken. Nadien trok Pollet naar AA Gent, maar ondertussen kent hij de bank van de Ghelamco Arena als zijn broekzak.

Indien de transfer naar Bastia er door komt, ontmoet Pollet een andere bekende Buffalo. De voormalige Belgische international, Guillaume Gillet, speelt ook bij de Franse club. Pollet speelde al eens in de Franse competitie. Tussen 2007 en 2013 speelde hij onder meer bij RC Lens en Paris FC.