Doelman moet afscheid uitstellen, maar doet dat met nog een laatste kunstje
Biebauw moet KV Mechelen aan een Europees ticket helpen

Doelman moet afscheid uitstellen, maar doet dat met nog een laatste kunstje

24-05-2015 07:27

Ongeveer vier weken geleden kreeg Wouter Biebauw een gepast afscheid van het Mechelse publiek. De 31-jarige doelman trekt na zeven seizoenen de deur dicht bij KV Mechelen en gaat aan de slag bij KV Oostende. Door de blessure van Anthony Moris keerde Biebauw terug in de ploeg. De Mechelse veteraan mag zijn team nog aan één succesje helpen.

KV Mechelen haalde het zaterdag met 2-1 van Sporting Lokeren en kwalificeerde zich voor de barragematchen met een club uit Play-Off 1. De opstand bij KV Mechelen gaat gestaag verder. "Dat blijft hier maar duren. Je voelde voor de match al dat het een speciale avond zou worden. Tijdens de opwarming zeiden we op het veld al tegen mekaar dat het volk maar bleef toestromen. Er hing een speciaal sfeertje. Het deed me een beetje denken aan de bekerfinale", vertelt Biebauw op de website van KV Mechelen.

Dankzij deze zege wordt de Europese droom misschien wel werkelijkheid. "Morgen hebben we een vrije dag, maar ik denk dat iedereen de matchen in Play-Off 1 zal volgen. Wie er ook als tegenstander uit de bus komt, we moeten in onze vorm niet bang zijn."