Sterspelers Real Madrid zien bui al hangen: 'Dat zou een aparte beslissing zijn'
Slechte nieuws volgt waarschijnlijk zondag of maandag

Sterspelers Real Madrid zien bui al hangen: 'Dat zou een aparte beslissing zijn'

24-05-2015 07:00
2

De kans is groot dat Carlo Ancelotti zaterdagavond, tijdens het competitieduel tussen Real Madrid en Getafe (7-3), voor de laatste keer op de bank heeft gezeten bij De Koninklijke. Spaanse media weten zeker dat de Italiaanse trainer op korte termijn zijn congé krijgt.

Ook sterspeler Cristiano Ronaldo - tegen Getafe driemaal succesvol en dit seizoen goed voor in totaal 48 treffers in de Primera Division – is op de hoogte van de geruchten rondom zijn coach. De Portugese vedette plaatste na de wedstrijd een foto op zijn Twitter-account van zichzelf naast Ancelotti. Ronaldo voegde een steunbetuiging toe: 'Geweldige trainer en een bijzonder mens. Hoop dat we komend seizoen ook samenwerken'.

Ook James Rodriguez nam het op voor Ancelotti. "Het zou apart zijn als hij inderdaad moet vertrekken", aldus de Colombiaan na afloop van het slotduel van de competitie. Ancelotti is hier nu twee jaar trainer en hij kent de ploeg goed, hij weet wat iedereen wil en hoe we willen spelen."

Volgens de laatste berichten krijgt Ancelotti hoogstwaarschijnlijk vandaag (zondag) of maandag van voorzitter Florentino Pérez te horen dat hij op zoek kan naar een nieuwe werkgever.