Gent kijkt met vertrouwen naar toekomst: Als je angst hebt, krijg je slaag
Gent zal volgend seizoen te bewonderen zijn in de Champions League

Gent kijkt met vertrouwen naar toekomst: "Als je angst hebt, krijg je slaag"

23-05-2015 23:27

Bij AA Gent zijn ze nog lang niet uitgefeest. De Buffalo's kroonden zich donderdag tot Belgisch landskampioen, maar daar stopt het niet. Gent zal namelijk ook te bewonderen zijn in de Champions League. Coach Hein Vanhaezebrouck blikte al eens vooruit.

"Toen ik Champions League-wedstrijden becommentarieerde voor de televisie, had ik nooit het doel om ooit zelf coach te zijn in een CL-duel. Maar nu het zover is, gaan we ons wel goed amuseren. Het is een geweldig toetje dat financieel en sportief zeer interessant is", klinkt het op de officiële webstek van AA Gent.

Bij Gent hebben ze geen ervaring met het spelen van Europese wedstrijden, maar Vanhaezebrouck kijkt alvast uit naar de confrontatie met onder andere Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. "Schrik hebben we zeker niet", vervolgt de trainer zijn uitleg. "Want als je angst hebt, krijg je een pak slaag. Dat hebben mijn spelers dit seizoen geleerd in de bekerwedstrijd tegen Anderlecht (Gent ging toen met 0-2 de boot in, nvdr). Nadien is ons dat niet meer overkomen."