Doelman over afscheid: Ik blijf hen voor de rest van mijn leven trouw
Hij neemt aan het einde van het seizoen afscheid van Club Brugge

Doelman over afscheid: "Ik blijf hen voor de rest van mijn leven trouw"

23-05-2015 22:16

Club Brugge zal aan het einde van het seizoen afscheid nemen van Vladan Kujovic. De doelman heeft er een bijzonder zwaar jaar opzitten en wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin.

"De laatste tijd werd het voor mij fysiek en mentaal té zwaar om nog dagelijks het volle pond te geven", begint Kujovic zijn uitleg op de webstek van Club. "Er begint voor mij nu een totaal nieuw leven. Het is mijn groot streven meer dan ooit nog een betere familieman en vooral vader te worden. Eindelijk met de kinderen op reis kunnen gaan tijdens de zomervakantie zal voor mijn vrouw en mezelf een openbaring zijn."

"Mijn vaderland opzoeken, hoort daar onder andere bij. Vraag me niet hoe mijn nieuwe werktoekomst er zal uitzien. Ik heb er momenteel nog geen flauw benul van. In de voetbalwereld actief blijven, is wel een doel en ik zie het eerlijk gezegd ook wel gebeuren. Tijd geeft raad. Wees er zeker van dat men het laatste van Club Brugge nog niet heeft gezien. Ik blijf voor de rest van mijn leven Blauw-Zwart trouw."