Toptransfer in de maak: clubs uit Manchester vechten om The Dutchman
Robben wil nog een nieuwe uitdaging aangaan

Toptransfer in de maak: clubs uit Manchester vechten om The Dutchman

22-05-2015 17:36

De Premier League mag zich opmaken voor een speler van wereldformaat, althans als we de beide clubs uit Manchester mogen geloven. Volgens de Engelse pers zitten Manchester United en Manchester City achter dezelfde speler aan. Niemand minder dan Arjen Robben is het doelwit van beide clubs. De Nederlander is momenteel nog aan de slag bij Bayern München.

Zowel Manchester United als Manchester City hebben hun zinnen gezet op de uitblinker van het voorbije Wereldkampioenschap in Brazilië. Robben was één van de sterkhouders van Oranje en ook bij Bayern München is hij al vaak van goudwaarde geweest. Maar de liefde tussen de Duitse club en Robben is een beetje uitgedoofd. Robben wil in de herfst van zijn carrière nog een nieuwe uitdaging aangaan en die ligt mogelijk in de Premier League.

Manchester United wist eerder al Memphis Depay aan zich te binden. De club van Louis Van Gaal wil er met Robben graag een nieuwe Nederlander bij. Bovendien hebben Van Gaal en Robben al samengewerkt bij Bayern München. Ook Manchester City mengt zich in de strijd voor The Dutchman. Naar verluidt zouden beide ploegen een spaarpotje van zo'n 34 miljoen euro opzij hebben gezet om Robben te kunnen strikken.