Manager drukt geruchten de kop in: Dat is helemaal niet juist
KV Oostende mag nog even wachten op Van Damme

Manager drukt geruchten de kop in: "Dat is helemaal niet juist"

22-05-2015 17:21

Waar speelt Jelle Van Damme volgend seizoen? Op die vraag kunnen wij helaas nog geen antwoord bieden, maar dat de linksback op punt staat om Sclessin te verlaten, is bijna een zekerheid. De 31-jarige verdediger moet niet meer rekenen op een toekomst bij Standard en mag uitkijken naar een nieuwe club. Enkele potentiële werknemers zien hun kansen schoon. 

Na vijf seizoenen lijkt het verhaal van Van Damme bij Standard helemaal afgelopen. De 31-jarige Lokerenaar mag uitkijken naar een nieuwe club. De geruchtenmolen draait ondertussen op volle toeren. Zo zou KRC Genk geïnteresseerd zijn in de diensten van de Luikse veteraan. Ook ploegmaat Igor De Camargo kan rekenen op de aandacht van de Limburgers, maar het is nog koffiedik kijken wat de toekomst voor beide spelers brengt. 

De kranten verklaren dat Van Damme wel eens naar KV Oostende zou kunnen verhuizen. De ploeg van kersverse trainer Yves Vanderhaeghe wil volgend seizoen beter scoren dan dit seizoen en is bovendien ook nog eens razend ambitieus. Van Damme kan in dat plaatje passen, maar volgens Nico Vaesen, de manager van voormalige Rode Duivel, is er niets van aan. "Van Damme naar KV Oostende? Dat is helemaal niet juist. Dat is zelfs ongegrond", verklaart hij in La Dernière Heure.