Veteraan krijgt het vertrouwen van laagvlieger: Hij kan nog meerwaarde betekenen
Destorme tekent bij Waasland-Beveren

Veteraan krijgt het vertrouwen van laagvlieger: "Hij kan nog meerwaarde betekenen"

22-05-2015 16:35

David Destorme zal ook volgend seizoen opnieuw voor Waasland-Beveren uitkomen. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een nieuwe overeenkomst, dat meldt de eersteklasser op zijn website.

"Van zodra Destorme terugkeert uit vakantie, kan de nieuwe overeenkomst ondertekend worden. De zaak is echter zo goed als beklonken", klinkt het op de website van Waasland-Beveren.

De ervaren middenvelder was dit seizoen op huurbasis actief bij Waasland-Beveren. Hij is officieel nog een speler van KV Mechelen, maar is einde contract bij Malinwa. Waasland-Beveren zag zijn kans schoon om de 36-jarige middenvelder een contract aan te bieden.

Zijn leeftijd zal volgens de club geen probleem vormen. "Hij toonde het afgelopen jaar met onder meer vijf doelpunten en drie assists en een sterk seizoensslot dat hij nog een meerwaarde betekent op het hoogste niveau".

Destorme lijkt zo zijn carrière te zullen beëindigen bij Waasland-Beveren. Hij speelde onder meer bij KSK Lovendegem en KFC Evergem-Center in Vierde Klasse. Daarna trok hij naar het Nederlandse HSV Hoek, FCV Dender en KV Mechelen alvorens naar Waasland-Beveren te trekken.