Derdeklasser geeft Moeskroen het nakijken bij zoektocht naar trainer
Ferrera kiest voor Dender

Derdeklasser geeft Moeskroen het nakijken bij zoektocht naar trainer

22-05-2015 16:25

Er was nog even onduidelijkheid over de toekomst van Emilio Ferrera als trainer van de derdeklasser FCV Dender. De coach werd genoemd bij Moeskroen-Péruwelz, maar die lijkt dan toch langer bij Dender te blijven. De club meldt dat de trainer zijn handtekening heeft geplaatst onder een nieuw contract.

"Eindelijk is de kogel door de kerk en kan de - bijna volledige - nieuwe staff voorgesteld worden", klinkt het op de website van de club. Die noemt de verlenging van Ferrera "zowel sportief als extra-sportief belangrijk voor de herstructurering en de professionalisering van de club."

"Door de herindeling van de Liga is het deelnemen aan de eerste afdeling Super League Nationaal Voetbal, die vanaf het seizoen 2016-2017 van start zal gaan, een must. Onze doelstelling voor het nieuw seizoen is de trein naar het betaald voetbal niet te missen."

Moeskroen moet zo dus op zoek gaan naar een andere coach. Vooral Arnauld Mercier, de huidige coach van tweedeklasser Seraing United, wordt genoemd bij de club. Hij moet de club uit Henegouwen in Eerste Klasse houden.