Waasland-Beveren neemt afscheid van verdediger: contract werd verbroken
Ze beleefden een bijzonder teleurstellend seizoen

Waasland-Beveren neemt afscheid van verdediger: contract werd verbroken

10-05-2015 21:46

Waasland-Beveren zal volgend seizoen niet meer kunnen rekenen op Robson. Het contract van de Braziliaanse verdediger werd namelijk verbroken in onderling overleg. Dat maakte de Belgische laagvlieger zelf bekend via de website.

"Robson Severino da Silva verlaat Waasland-Beveren. Het contract van de 31-jarige Braziliaan met de club werd in onderling overleg beëindigd. De centrale verdediger wilde terug naar zijn geboorteland en is zondag met zijn familie teruggekeerd naar Brazilië. Robson kwam eind juni 2014 naar de Freethiel. Hij speelde in het afgelopen seizoen 30 wedstrijden voor W-B en maakte daarin drie doelpunten. Waasland-Beveren wenst hem het allerbeste toe in het vervolg van zijn sportieve loopbaan", klinkt het in een officieel statement.

Robson speelde al sinds 2012 in de Belgische competitie. Hij kende een uitstekende periode bij Oud-Heverlee Leuven, waarna hij uiteindelijk een transfer naar Waasland-Beveren versierde. Robson was bij de Waaslanders een vaste waarde, maar coach Stijn Vreven zal toch moeten zoeken naar een nieuw slot op de defensie.