Voormalige smaakmaker van Standard laat van zich horen in Serie A
Hij kwam in het verleden uit voor Standard

04-05-2015 22:44

Cagliari Calcio heeft in de Italiaanse Serie A een wel heel belangrijke overwinning geboekt. De laagvlieger haalde het met 4-0 van Parma en dat had het voor een groot deel te danken aan Paul Jose Mpoku.

Parma won vorige maand nog met 1-0 van kampioen Juventus Turijn, maar daar was maandagavond niets meer van te merken. De bezoekers begonnen vrij slap aan de wedstrijd en kwamen al na drie minuten op achterstand. Ekdal maakte er namelijk 1-0 van. Parma was nog maar juist van die klap bekomen toen het tweede tegendoelpunt viel. Farias zorgde voor de dubbele voorsprong.

Cagliari mocht uiteindelijk met een 3-0-voorsprong gaan rusten. Paul Jose M'Poku, de voormalige middenvelder van Standard Luik zorgde na 38 minuten spelen voor de derde treffer. De tweede helft was een pak minder. Parma probeerde wel nog iets terug te doen, maar het was uiteindelijk Cagliari dat nog een vierde keer scoorde. Cop maakte de vernedering compleet. Mpoku kreeg aan het einde van de wedstrijd nog een applauswissel.