Waasland-Beveren verwelkomt met Anderlecht-jongeling al vijfde nieuwkomer
Jellal naar Waasland-Beveren

Waasland-Beveren verwelkomt met Anderlecht-jongeling al vijfde nieuwkomer

30-04-2015 19:33

Het bestuur van Waasland-Beveren zit de jongste weken niet stil. De fusieclub stelde woensdag Stijn Vreven als nieuwe trainer voor en ook aan de spelerskern wordt stevig getimmerd. Donderdag maakte Waasland-Beveren de komst van een vijfde versterking bekend.

Ditmaal tekende Bilal Jellal een contract op de Freethiel. De 19-jarige aanvallende middenvelder komt over van de beloften van RSC Anderlecht en tekende voor twee seizoenen met een optie op een extra jaar. Jellal kwam afgelopen seizoen met Anderlecht in actie in de UEFA Youth League en verzamelde ook al enkele caps voor de nationale jeugdploegen van Marokko.

De jonge middenvelder is al de vijfde versterking van Waasland-Beveren. Eerder maakten ook Glenn Leemans (19), Emre Erciyas (18), Matthias Janssens (17) en Senne Van Dooren (17) de overstap naar de fusieclub. "Deze beloftevolle talenten krijgen vanaf volgend seizoen volop de kans om zich in de A-kern, binnen een professioneel kader, verder te ontwikkelen als profvoetballer", klinkt de mededeling op de officiële website van Waasland-Beveren.