Waasland-Beveren maakt werk van competitieve kern voor volgend seizoen
Waasland-Beveren trekt spelers aan

Waasland-Beveren maakt werk van competitieve kern voor volgend seizoen

28-04-2015 08:47

Waasland-Beveren zijn druk bezig aan hun kern voor volgend seizoen. Daar horen ook enkele transfers bij. De eersteklasser heeft de overstap van twee jonge Belgen geofficialiseerd en haalt daarnaast ook nog de Luxemburgse international Laurent Jans.

Na verdediger Glenn Leemans weggehaald werd van de beloften van Anderlecht ging de club ook twee nieuwe talenten halen bij de jeugdopleiding van een concurrent. Zo komt Emre Erciyas over van Lierse. De Belg met Turkse roots tekende een contract voor een seizoen met extra optie.

Daarnaast komt Mathias Janssens over. De doelman is onderdeel van een drieling en speelde samen met zijn broer Luca voor Gent. De andere broer Cristophe speelt voor Club Brugge. AA Gent kreeg een opleidingsvergoeding voor de doelman.

International

Ook Laurent Jans, een Luxemburgse rechtsachter, werd gehaald. Hij komt over van de Luxemburgse competitieleider Fola Esch, waar hij de vorige vier seizoenen basisspeler was. "Er was ook concrete interesse uit Frankrijk voor Jans, die zelf de voorkeur gaf aan een transfer naar Waasland-Beveren", klonk het in het persbericht.