Doelpunt van Rode Duivel kan Italiaanse subtopper niet helpen
Radja Nainggolan maakte de gelijkmaker, maar dat volstond niet

25-04-2015 22:48

De Italiaanse landstitel zal wellicht naar Juventus Turijn gaan. AS Roma, de nummer twee uit de Serie A, verloor met 2-1 van Internazionale en volgt nu al op vijftien punten. Ook een doelpunt van Radja Nainggolan volstond niet voor de Romeinen.

Internazionale begon erg gemotiveerd aan de partij en trok meteen in de aanval. AS Roma kwam maar niet in zijn spel en stond na een kwartier spelen al op voorsprong. Middenvelder Hernanes zorgde voor de 1-0. De Nerazzurri hadden de wedstrijd helemaal onder controle, maar juist na de rust kwam daar verandering in.

AS Roma kwam namelijk op gelijke hoogte via een doelpunt van Radja Nainggolan. De Rode Duivel scoorde met een laag schot in de linkerhoek. Het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, maar toch kwam er nog een winnaar uit de bus. Mauricio Icardi maakte er in de 88ste minuut 2-1 van en dat kwam AS Roma niet meer te boven. In het klassement blijven de Romeinen tweede, op vijftien punten van leider Juventus.