Club Brugge is kritisch voor rivaal: En nu ineens is het pas voor echt?
Mannaert is niet te spreken over de uitspraken van Van Holsbeeck

Club Brugge is kritisch voor rivaal: "En nu ineens is het pas voor echt?"

25-04-2015 11:57

De focus bij Club Brugge ligt na de uitschakeling weer op de Jupiler Pro League. De beker hebben de Bruggelingen al op zak. Nu rest nog de spannende titelstrijd. Vincent Mannaert, algemeen manager van Club Brugge, is niet te spreken over een uitspraak van collega Herman Van Holsbeeck. De manager van RSC Anderlecht vertelde voor de start van de Play-Offs dat het echte werk nu pas begint.

Het behalen van de Champions League levert de Belgische landskampioen een slordige 17 miljoen euro op. Iedereen aast op het prijzengeld van de UEFA. Van Holsbeeck vertelde voor de start van Play-Off 1 dat het nu 'voor echt' is. Daar is Mannaert het niet mee eens. "Sorry… Anderlecht wilde absoluut ver geraken in de Europa League. Ik herinner mij nog dat Roger Vanden Stock voor de afreis naar Dinamo Moskou zei: ‘Wij zijn favoriet.'"

De algemeen manager van Club Brugge pikt het dus niet dat RSC Anderlecht denigrerend doet over de Beker van België en de Europa League. "Daarna was het van: ‘Anderlecht wil na al die jaren nog eens de beker winnen.’ En nu ineens is het pas voor echt in de Play-Offs? Je moet op alle fronten tot het uiterste gaan, vind ik", sneert Mannaert in Het Laatste Nieuws.