Ik heb veel belangrijke duels gespeeld, maar geen een zo speciaal als deze
Vertrouwen in Madrid: "Het is altijd mijn droom om met Atlético prijzen te winnen"

"Ik heb veel belangrijke duels gespeeld, maar geen een zo speciaal als deze"

20-04-2015 22:54

Fernando Torres verwacht woensdag een heetgebakerde wedstrijd tussen Atlético Madrid en Real Madrid in de kwartfinale van de Champions League. De twee ploegen hielden elkaar tijdens het heenduel met een 0-0 eindstand in evenwicht.

Het was de eerste ontmoeting van dit seizoen waarin beide ploegen tegen elkaar niet tot scoren kwamen. "Iedere wedstrijd heeft zijn eigen historie. Dit zal een wedstrijd op zich worden, vooral vanwege het resultaat in het heenduel", vertelt Torres in gesprek met AS. "Ik verwacht een aanvallend Real Madrid, maar wel met enige terughoudendheid."

"We moeten ons voorbereiden op zowel verdedigen als aanvallen. Ik heb het geluk om al eens een finale van de Champions League te hebben gespeeld. Dat is een heel andere beleving dan een finale van de Europa League. Ik hoop dat er nog meer belangrijke wedstrijden gaan volgen, want dat betekent dat we verder zijn. Het is altijd mijn droom om met Atlético prijzen te winnen."

"Ik heb veel belangrijke duels gespeeld, maar geen een zo speciaal als deze. Ik geniet van elke dag in Madrid. Ik ben blij met hoe de dingen verlopen."