Manager van AA Gent blijft luidop dromen: Dan zijn er wel mogelijkheden
AA Gent mocht even proeven van de leiding, maar moest die alweer afstaan aan Club Brugge

Manager van AA Gent blijft luidop dromen: "Dan zijn er wel mogelijkheden"

19-04-2015 20:15

AA Gent heeft tussen vrijdag- en zondagavond even mogen proeven van de eerste plek in het klassement. Manager Michel Louwagie hoopt stiekem dat de Buffalo's dat kunstje nog eens kunnen herhalen.

AA Gent won vrijdag met 1-3 van Standard en wierp zich daarmee op tot een serieuze titelkandidaat. "Het doet deugd, maar aan de andere kant moeten we realistisch blijven en zeggen dat de derde plaats ons doel is", begint manager Michel Louwagie zijn verhaal aan Sportweekend. "Je mag niet vergeten dat we twee jaar geleden nog twaalfde eindigden en vorig jaar slechts zevende werden. Je moet gewoon altijd een realistisch doel stellen."

"Als Club Brugge zijn vorm van in november niet terugvindt en Anderlecht niet meer op het niveau van de Champions League geraakt, dan zijn er wel mogelijkheden", vervolgt Louwagie zijn verhaal. "De landstitel? Dat zou schitterend zijn en we steken dat ook niet onder stoelen of banken. De voorzitter en ikzelf willen kampioen spelen en hoe vlugger dat kan gebeuren, hoe beter."