Onderling treffen tussen Oranje-spitsen eindigt zonder winnaar
Dost en Huntelaar moeten genoegen nemen met punt

19-04-2015 19:40
1

Het gevecht tussen de Duitse subtoppers VfL Wolfsburg en Schalke 04 is zondag in een gelijkspel geëindigd (1-1). Bas Dost moest bij de thuisploeg genoegen nemen met een reserverol.

De bezoekers uit Gelsenkirchen namen kort na rust de leiding via het grote talent Leroy Sané, maar Kevin De Bruyne trok de stand een kwartier voor tijd gelijk: 1-1. Bij Schalke stond Klaas-Jan Huntelaar de hele wedstrijd in de spits, Bas Dost moest zich bij Wolfsburg tevreden stellen met tien minuten als invaller.

De thuisclub staat met 61 punten uit 29 wedstrijden stevig op de tweede plaats, twaalf punten achter de aanstaande kampioen Bayern München. Champions League-voetbal lonkt echter wel voor Wolfsburg. Schalke is met 42 punten de nummer vijf van de Bundesliga, waarin nog vijf speelrondes op het programma staan.