Hazard schiet laatste beetje titelhoop United aan flarden in Engelse kraker
United onderuit door doelpunt Hazard

18-04-2015 20:20
4

Chelsea heeft zaterdag een forse stap naar de landstitel gezet. De Londense formatie won de topper in de Premier League tegen Manchester United met 1-0, waardoor de ploeg van coach Louis van Gaal zo goed als uitgeschakeld is in de strijd om het kampioenschap.

Chelsea had niet veel te vertellen tegen United, maar het eerste schot op het doel van keeper David De Gea was wel meteen raak. Oscar zette Eden Hazard zeven minuten voor rust met een hakje vrij voor het doel, waarna de Belgische sterspeler de bal tussen de benen van de Spaanse goalie door schoof: 1-0.

United, zonder Daley Blind en Robin van Persie, slaagde er niet meer in de achterstand goed te maken, hoewel Radamel Falcao in de slotfase nog de paal raakte namens de bezoekers. Op de ranglijst is de achterstand op Chelsea elf punten. De Londenaren hebben bovendien nog een duel tegoed. Arsenal is tweede, op tien punten achterstand.