'Arsenal-aanvaller komt er niet uit met contract en kan kiezen voor Chelsea'
'Chelsea denkt aan vleugelspeler van Arsenal'

'Arsenal-aanvaller komt er niet uit met contract en kan kiezen voor Chelsea'

01-04-2015 21:51
1

Theo Walcott hoeft mogelijk letterlijk niet ver te zoeken als hij er niet in slaagt om de contractonderhandelingen bij Arsenal tot een goed eind te brengen. Stadgenoot Chelsea houdt de situatie van de vlugge vleugelaanvaller met meer dan gemiddelde belangstelling in de gaten.

De Londenaren zouden willen profiteren van de onvrede bij Walcott over het contractaanbod van Arsenal. De voorhoedespeler beschikt over een contract voor nog een seizoen. Desondanks willen The Gunners niets aan het toeval overlaten en Walcott nu al een nieuw contract voorschotelen. Daarmee hoopt het te voorkomen dat de Engels international uiteindelijk gratis de deur uitloopt, zo meldt The Times.

Drie jaar geleden toonde Chelsea eveneens belangstelling voor de verdiensten van Walcott. Ook toentertijd liep de Engelsman bijna uit zijn contract. Arsenal wist hem destijds wel over te halen een nieuwe verbintenis te ondertekenen. Andersom heeft Arsenal belangstelling voor een speler van Chelsea. Doelman Petr Cech zou hoog op het verlanglijstje van de huidige nummer drie van de competitie prijken.