Waalse pers pakt uit met originele aprilvis: Kompany wordt vervangen door...
Niet iedereen is er mee weg

Waalse pers pakt uit met originele aprilvis: "Kompany wordt vervangen door..."

01-04-2015 11:58

Vincent Kompany pakte tegen Israël twee domme gele kaarten, dus moet er voor de volgende match tegen Wales naar een vervanger worden gezocht. Jason Denayer is een naam die vaak valt, Olivier Deschacht, Laurent Ciman of één van beide backs worden ook vernoemd. RTBF weet echter al wie de vervanger wordt.

Volgens RTBF denkt bondscoach Marc Wilmots aan Daniël Van Buyten. De nu 37-jarige verdediger stopte dan wel vorige zomer, maar traint nog altijd mee bij zijn eerste ploeg Froidchapelle, waar alles voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Van Buyten zou zijn competitiegewicht hebben behouden en kan wedstrijdfit zijn voor 12 juni.

De reacties van lezers lieten niet lang op zich wachten, maar stopten abrupt toen de hints wel erg duidelijk begonnen te worden. Mensen die wel doorhadden dat het om een grap ging verpestten het een beetje door opmerkingen als "Van Buyten eet graag vis" toe te voegen aan het berichtje. De enkelingen die het bericht echt geloofden dropen dan ook af en verwijderden hun reacties met het schaamrood op de wangen. Een geslaagde grap, of is het niet te geloven dat iemand hier werkelijk intrapt?