Romeins avontuur van Nainggolan voorbij? Kans dat ik blijf is vijftig procent
Nainggolan over toekomst

Romeins avontuur van Nainggolan voorbij? "Kans dat ik blijf is vijftig procent"

31-03-2015 07:24

Het is nog onduidelijk voor welke club Radja Nainggolan volgend seizoen zal spelen. Zijn huidige club AS Roma is vijftig procent eigenaar van de Rode Duivel, zijn ex-club Cagliari bezit de overige vijftig procent. Er is dus een kans dat de middenvelder Roma op het einde van dit seizoen verlaat.

"Of ik blijf? Die kans is 50/50", aldus Nainggolan in Het Laatste Nieuws die niet echt inzit met de onduidelijkheid. "Ik vind het niet meteen een ambetante situatie. Het kan in mijn voordeel uitdraaien, het kan in mijn nadeel uitdraaien."

"Er is zeker nog tijd genoeg voor de clubs om een akkoord te vinden. Maar ik speel wel heel graag bij Roma: mooie stad, leuke mensen, goede ploeg. Ik kom met iedereen goed overeen", zegt hij.

Nainggolan is onbetwiste basisspeler bij AS Roma en is een van de uitblinkers in de hoofstad van Italië. Zijn sterke prestaties leverden de interesse op van verschillende topclubs. Zo zou Liverpool de beenharde middenvelder maar al te graag willen overtuigen om naar Engeland te verhuizen.