Heeft Anderlecht eerste zomertransfer beet? Suarez keert terug naar België
Suarez keer terug naar België

Heeft Anderlecht eerste zomertransfer beet? Suarez keert terug naar België

30-03-2015 07:42

Matias Suarez lijkt terug aan voetballen te kunnen denken. De Argentijn keert in de loop van de week terug naar België en zal hard aan zijn terugkeer bij Anderlecht werken. Zo lijkt de voormalige Gouden Schoen volgend seizoen opnieuw klaar te geraken voor paars-wit.

De Argentijn dreef onder toezicht van Ramon Cugat de voorbije twee weken de trainingsintensiteit op in Barcelona en dat lijkt te lonen. El Magico heeft volgens Het Laatste Nieuws de inspanningen goed verteerd en mag terugkeren naar België.

In eigen land zal hij verder revalideren bij Lieven Maesschalck, waar er getest wordt of hij verdere inspanningen aankan. Als blijkt dat hij ook dat goed kan verteren, mag Suarez uitkijken naar volgend seizoen. Zo lijkt Anderlecht zijn eerste zomertransfer al beet te hebben.

Matias Suarez viel eind november out met een blessure aan de knie na een lange strijd om terug te keren na een vorige blessure. Aanvankelijk leken enkele weken rust te volstaan om terug te keren, maar hij moest toch een kruis maken door zijn seizoen.