Preud'homme en Club Brugge krijgen slecht nieuws uit Centraal-Amerika
Duarte valt out voor Club

Preud'homme en Club Brugge krijgen slecht nieuws uit Centraal-Amerika

30-03-2015 07:06

De start van de Play-Offs zijn nog een week verwijderd, maar daarin zal Club Brugge het meer dan waarschijnlijk in de eerste wedstrijden zonder Oscar Duarte moeten doen. De Costa Ricaanse verdediger heeft namelijk een blessure opgelopen na interlandverplichtingen.

De betrouwbare verdediger speelde afgelopen week mee in het gelijkspel tegen Paraguay (0-0), maar heeft daarin een verrekking aan de dij opgelopen. Hij speelde de wedstrijd nog helemaal uit, maar moest verstek geven voor de wedstrijd van Costa Rica dinsdagavond.

"Niet honderd procent fit", citeert Het Nieuwsblad bondsdokter ­Ramirez. Volgens hem zou het gaan om een "tweedegraads verrekking". Met dat nieuws lijkt het twijfelachtig dat Duarte ook fit zal geraken voor de start van de Play-Offs, wanneer Club Brugge het opneemt tegen Standard. Bij blauw-zwart wacht men nog een verdere diagnose af.

Door die blessure lijkt Stefano Denswil opnieuw plaats te moeten nemen in de defensie van Club Brugge. De Nederlander is ook nog maar net terug fit van een blessure, hij moest verstek geven voor de bekerfinale. Ook Laurens De Bock en Thomas Meunier kampen met kwaaltjes en konden geen interlands spelen voor België.