Van Gaal en zes anderen schrikken wakker door opvallend bericht uit Italië
"Hij heeft al onze voorstellen van tafel geveegd"

Van Gaal en zes anderen schrikken wakker door opvallend bericht uit Italië

29-03-2015 18:56
2

De kans is groot dat Paulo Dybala in de zomer naar een Europese topclub verkast. Palermo heeft de hoop op een langer verblijf van het Argentijnse supertalent opgegeven.

Palermo deed er de laatste weken alles aan om Dybala op Sicilië te houden, maar de club neemt zijn verlies. De 21-jarige aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een zomertransfer en weigert bij te tekenen. "Hij heeft al onze voorstellen van tafel geveegd. Het is duidelijk dat hij gaat vertrekken", vertelt technisch directeur Dario Baccin aan Corriere dello Sport.

Dat is goed nieuws voor talloze Europese topclubs. Juventus, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea, FC Barcelona en Paris Saint-Germain hebben hun belangstelling voor Dybala al kenbaar gemaakt aan Palermo. De Argentijn, die naar verluidt de voorkeur geeft aan een transfer binnen de Italiaanse landsgrenzen, moet ongeveer veertig miljoen euro kosten. Ook een toptransfer naar Barça ziet hij wel zitten. De snelle aanvaller was dit seizoen al goed voor twaalf treffers in de Serie A.