'Bayern München met stomheid geslagen door Madrileense wens van ster'
Opvallend transfernieuws

'Bayern München met stomheid geslagen door Madrileense wens van ster'

29-03-2015 16:16
5

David Alaba heeft alles wat zijn hartje begeerd bij Bayern München, maar de kans bestaat dat hij in de zomer zijn heil elders zoekt. Een transfer naar Real Madrid ligt in het verschiet.

Bij Bayern heeft Alaba zich op 22-jarige leeftijd al opgeworpen tot één van de beste linksbacks ter wereld. Hij is echter benieuwd of het bij een andere topclub ook lukt, meldt Marca. De Spaanse krant stelt dat de Oostenrijker serieus nadenkt over een vertrek bij Bayern.

Real Madrid lijkt de grootste kanshebber op de komst Alaba, wiens belangen worden behartigd door zijn vader. Die ontkende een transfer eerder deze week in alle toonaarden, maar is naar verluidt wel degene die zijn zoon naar een andere club wil brengen.

Alaba en zijn vader hebben inmiddels een gesprek met de Bayern-leiding aangevraagd. Daar wordt de transferwens van de linksback op tafel gelegd. Bayern München, dat met grote verbazing kennis zou hebben genomen van de berichten, zal ongetwijfeld niet willen meewerken aan een vertrek van de jonge ster.