Gentse middenvelder geeft meer tekst en uitleg over zijn mogelijke terugkeer
Hij ligt momenteel nog in de lappenmand

Gentse middenvelder geeft meer tekst en uitleg over zijn mogelijke terugkeer

28-03-2015 15:15
1

AA Gent nam naast Moses Simon ook nog Haris Hajradinovic over van AS Trencin. De middenvelder kon zich echter nog niet doorzetten omwille van een aanhoudende knieblessure.

"Ik heb een ligament in mijn knie zwaar verrekt", spreekt Hajradinovic meteen klare taal. "Telkens als ik met de binnenkant van mijn voet wilde trappen, had ik last. De dokter schatte mijn onbeschikbaarheid op een maand, dus over een tiental dagen hoop ik weer met de groep te trainen. Ik hoop in elk geval een rol te kunnen spelen in de Play-Offs. Tot dusver was ik hier in Gent nog niet op mijn beste niveau."

Hajradinovic werkte tijdens de stage in Spanje keihard aan zijn comeback. De middenvelder kreeg er zelfs het gezelschap van Danijel Milicevic. "Het is brute pech dat we samen geblesseerd zijn, want we zijn dezelfde types. Milicevic heeft een uitstekende trap met rechts, ik met links. Ik weet eigenlijk niet of we samen in een elftal passen, maar het is aan de coach om daarover te oordelen", aldus Hajradinovic aan Het Nieuwsblad.