Zolang ik hier voorzitter ben, gaan we echt geen zotte dingen doen
Fuseiclub wil opmars verderzetten

"Zolang ik hier voorzitter ben, gaan we echt geen zotte dingen doen"

28-03-2015 12:29

Helemaal zeker is het nog niet, maar de kans is groot dat Beerschot-Wilrijk straks een tweede titel op rij mag vieren. De fusieclub heeft met nog 5 wedstrijden te gaan 10 punten voorsprong op eerste achtervolger Pelt.

De champagne staat dus al in de koelkast, maar bij Beerschot zijn ze ook al aan volgend seizoen aan het denken. Dan willen ze immers voor de derde titel op rij gaan. "Dat is inderdaad de bedoeling", vertelt een ambitieuze voorzitter Eric Roef in Het Laatste Nieuws. "Als het even kan willen we voor de geplande hervormingen in het profvoetbal de poort naar tweede klasse open beuken. Om dat doel waar te maken mikken we op een paar gerichte versterkingen."

Om dat doel te verwezenlijken, zal Beerschot wellicht enkele gerichten inkopen moeten doen, beseft Roef. "Overigens worden we nu al suf gebeld door allerhande makelaars. Dat is een nieuw fenomeen voor ons. Toch wil ik alle goudzoekers waarschuwen. Beerschot-Wilrijk betaalt eerlijke prijzen, maar de lotto kan je bij ons niet winnen. Zolang ik voorzitter ben, gaan we geen zotte dingen doen", aldus de voorzitter.