Als hij zou vertrekken, dan had hij dat afgelopen zomer gedaan
Transfernieuws Rode Duivels

"Als hij zou vertrekken, dan had hij dat afgelopen zomer gedaan"

28-03-2015 12:05

Christian Benteke mag dan wel niet aan zijn allerbeste seizoen bezig zijn, de aanvaller wekt desondanks interesse op. Zo zou Benteke op de shortlist van Liverpool staan, waar ze op zoek zijn naar een vervanger voor Mario Balotelli, die wellicht vertrekt.

Het huwelijk tussen Balotelli en Liverpool was allesbehalve een succes en dus zijn de Reds op zoek naar alternatieven. Een van die alternatieven zou dus Benteke zijn, ook al was de Rode Duivel dit seizoen lange tijd uit door een blessure. Maar volgens analist en ex-Engels international Lee Hendrie is de kans klein dat Benteke de overstap zal maken.

Ik denk niet dat hij Aston Villa gaat verlaten. Als hij zou vertrekken, dan had hij dat afgelopen zomer gedaan. Nu heeft hij omwille van zijn blessure een moeilijk seizoen. Het duurde een tijdje eer hij terug fit was en dat heeft hem geen goed gedaan. Er is na dit seizoen ook geen Wereldbeker dus ik denk dat hij nog een seizoen bij Aston Villa zal blijven, zodat hij ook in belangrijkheid kan stijgen", aldus Hendrie in de Engelse media.