Dembele wil er graag een Rode Duivel bij als ploegmaat
Alderweireld staat op het verlanglijstje van Tottenham

Dembele wil er graag een Rode Duivel bij als ploegmaat

28-03-2015 11:41

Waar ligt de toekomst van Toby Alderweireld. De Rode Duivel speelt op huurbasis bij Southampton. De verdediger is nog steeds eigendom van Atlético Madrid, maar een terugkeer naar de Spaanse hoofdstad lijkt wel uitgesloten. Misschien biedt een club van Moussa Dembélé wel de oplossing.

Dankzij de goede prestaties van de verdediger bij Southampton is er aan interesse geen gebrek. Ondertussen maakt Tottenham zijn huiswerk klaar voor volgend seizoen. De Spurs lijken hun pijlen gericht te hebben op Alderweireld waar hij dus misschien ploegmaat wordt van Moussa Dembélé. De Rode Duivel ziet de komst van Alderweireld alvast zitten. "Alderweireld is een geweldige speler, maar het is niet aan mij om daarover te praten", zegt hij bij Sky Sports.

Tottenham doet het uitstekend. Jan Vertonghen en Nacer Chadli hebben uitzicht op een ticket voor de Europa League. Met Harry Kane beschikken de Spurs misschien wel over de revelatie in de Premier League van dit seizoen. "We beschikken al over heel wat goede spelers, dus het zal lastig worden om nieuwe jongens in te passen", relativeet Dembélé.