Ook ploegen uit Play-Off 2 bereiden zich voor: Willen altijd winnen
KV Mechelen verloor tegen tweedeklasser Lommel United

Ook ploegen uit Play-Off 2 bereiden zich voor: "Willen altijd winnen"

28-03-2015 11:18

Je zou het haast nog vergeten, maar in de Jupiler Pro League wordt ook Play-Off 2 afgewerkt. Voor sommigen is dit de vergeetput van de Play-Offs, anderen zien dit als een mooi extraatje. Zo ook KV Mechelen, die er alles aan wil doen om Play-Off 2 succesvol te doorstaan.

KV Mechelen bereidt zich voor op een moeilijke nacompetitie. Malinwa neemt het in Play-Off 2 op tegen Zulte Waregem, Waasland-Beveren en KRC Genk. In prinicpe zijn de Limburgers de moeilijkste tegenstanders, maar in het voetbal weet je nooit. "We willen altijd winnen, dat zal in Play-Off II niet anders zijn. Racing Genk de moeilijkste tegenstander? Op papier wel, maar elke wedstrijd is gevaarlijk. Het belangrijkste voor ons is dat we de competitie op een positieve manier hebben afgesloten. Dat geeft vertrouwen voor het verdere verloop", stelt assistent-coach Tom Caluwé vast in Het Laatste Nieuws.

KV Mechelen ging donderdag met 2-1 de boot in tegen tweedeklasser Lommel United. Caluwé tilt niet echt zwaar aan deze nederlaag, maar zag een speler vertrekken met een rode kaart. "Ik vond Lommel een zeer goede ploeg. Het was belangrijk om een goede match te vinden, want twee weken zonder competitie voelt toch raar. De rode kaart voor Seth De Witte? We moeten nog even afwachten of dat gevolgen gaat hebben."