Fellaini wil Januzaj motiveren: Hij moet de trainer overtuigen dat hij beter is
Fellaini over Januzaj en Kompany

Fellaini wil Januzaj motiveren: "Hij moet de trainer overtuigen dat hij beter is"

28-03-2015 08:28

Niet elke Rode Duivel beleeft momenteel een goed seizoen in Engeland. Zo moeten Adnan Januzaj en Vincent Kompany met heel wat kritiek afrekenen in de Britse media. De Rode Duivels krijgen echter heel wat steun van Marouane Fellaini.

"Adnan is een goede kerel. Dit seizoen gaat het wat minder, maar hij mag zijn schouders niet laten hangen. Hij heeft heel veel kwaliteiten, hij moet alleen de trainer overtuigen dat hij beter is dan de anderen", zegt Fellaini in Humo.

Ook de kapitein van de Rode Duivels krijgt steun van de middenvelder van Manchester United. "Kompany heeft genoeg karakter om al die kritiek te kunnen verdragen. Dat maakt deel uit van het voetbal. Je hebt slechte en goede momenten. En als je geen goede prestaties levert, dan krijg je kritiek", aldus Fellaini.

Fellaini lijkt alvast aan een beter seizoen bezig in Engeland. De middenvelder lijkt een basisplek in het team van Louis van Gaal veroverd te hebben en krijgt lof uit elke hoek. Ook bij de Rode Duivels mag hij zich terug aan een basisplaats verwachten.