Van Veldhoven en Westerlo bereiken princiepsakkoord over verlengd verblijf
Van Veldhoven blijft in Westerlo

Van Veldhoven en Westerlo bereiken princiepsakkoord over verlengd verblijf

28-03-2015 07:25

Het lijkt er sterk op dat Harm van Veldhoven ook volgend seizoen nog trainer bij Westerlo blijft. De Nederlandse Belg doet het goed bij de Kemphanen en ziet dat beloond worden met een mogelijke contractverlenging.

Volgens clubmanager Herman Wijnants is er een princiepsakkoord tussen de club en van Vandlhoven over een verlengd verblijf. Enkel de details moeten nog afgerond worden. Zo lijkt van Veldhoven ook volgend seizoen nog coach te zijn van Westerlo. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Door die contractverlenging verkiest van Veldhoven Westerlo boven een nieuw avontuur in India. "Kiezen tussen het sportieve en het financiële is soms moeilijk. Maar ik ben graag in Westerlo. Hier hangt een gezonde sfeer en ik kan hier rustig werken. Dat zijn allemaal troeven die ik mee in overweging neem", klonk het begin maart nog bij van Veldhoven.

Zijn vorige club Delhi Dynamos trok opnieuw aan zijn mouw met een financieel aantrekkelijk voorstel, maar van Veldhoven lijkt zich wel goed te voelen in Westerlo.