Ik zie een frisse, ambitieuze groep en iedereen wil graag naar eerste klasse
Dromen van promotie

"Ik zie een frisse, ambitieuze groep en iedereen wil graag naar eerste klasse"

26-03-2015 19:40

De spanning stijgt in de Belgische tweede klasse. Sint-Truiden leek wekenlang autoritair op weg naar de titel, maar met de meet in zicht sputtert de motor van STVV. De streekgenoten uit Lommel willen daar gebruik van maken.

De kloof tussen Lommel en Sint-Truiden bedraagt met nog vier wedstrijden te gaan nog zes punten, maar voor Lommel is vooral promotie het doel. "We moeten nu zo snel mogelijk die eindronde binnenhalen, want daar liggen onze kansen. Ik zie een frisse, ambitieuze groep en iedereen wil naar eerste klasse. Het zou zonde zijn om ons nu blind te staren op het waterkansje dat we hebben op de titel", stelt sportief directeur Filip Haagdoren in Het Belang van Limburg.

Maar natuurlijk gaan ze de titel niet laten liggen, nu terug binnen handbereik ligt. Op de laatste speeldag staat er immers nog STVV- Lommel op het programma. "STVV heeft een makkelijker programma en ik verwacht niet dat ze punten blijven verspelen. Het zou fantastisch zijn als de laatste match beslist over de titel en je mag er zeker van zijn dat wij er dan vol voor gaan, maar je zal ons op dit moment nog niet zien rekenen met doelsaldi en gewonnen wedstrijden", aldus Haagdoren