Ook ondervoorzitter van Lierse 'kreunt' onder het wanbeleid en kapt ermee
Walter Grootaers houdt ook op als hoofd van de communicatie

Ook ondervoorzitter van Lierse 'kreunt' onder het wanbeleid en kapt ermee

06-03-2015 21:05

SK Lierse moet het na het afscheid van heel wat sportieve boegbeelden nu ook stellen zonder zijn bekendste supporter. "Ik wil je, blijf bij me, hou van me, ga nooit meer weg" zal niet meer helpen.

Yves Leterme en Standard, wijlen Jean-Luc Dehaene en Club Brugge, Eddy Merckx en Anderlecht, Mark Uytterhoeven en KV Mechelen. Veel ploegen hebben één iconische beroemdheid die zijn liefde niet onder stoelen en banken steekt, en dan ook vaak een actieve rol heeft opgenomen binnen de vereniging. Voor de rode lantaarn was dat Kreuners-zanger Walter Grootaers. Wás.

De bekende Vlaming geeft namelijk zijn functie als ondervoorzitter en hoofd van de communicatie bij de Pallieters op. "Lierse is voor mij mijn hele leven lang altijd een grote bron van warmte geweest, en ik koester de vele aangename en plezierige momenten met de fans en de spelers. Ik heb me daarom de afgelopen jaren ook op bestuurlijk niveau geëngageerd en me enthousiast op alle mogelijke vlakken voor de club ingezet", zo meldt Grootaers aan De Morgen.

"De laatste tijd miste ik dat plezier en ik heb dan ook besloten om vandaag nog uit al mijn functies binnen de club te stappen. Ik blijf de grootste supporter van Lierse en het Lisp en die liefde zal nooit overgaan." Ze gaat misschien niet over, maar uit zijn woorden blijkt toch dat ze aanzienlijk bekoeld is.