Gent-middenvelder maakt een positieve balans op van zijn seizoen met ups en downs
Van der Bruggen staat voor PO1

Gent-middenvelder maakt een positieve balans op van zijn seizoen met ups en downs

06-03-2015 14:17

Een half seizoen geleden mocht Hannes Van Der Bruggen na maanden zonder competitieplezier nog eens invallen bij AA Gent. Hij maakte meteen het winnende doelpunt tegen Lierse en zorgde zo voor zijn eigen herlancering bij de Gentenaren.

"Ik had het moeilijk met mijn invallersstatuut", verklapt Van Der Bruggen in Het Laatste Nieuws. "Ik denk dat ik fier mag zijn over de mentale sterkte die ik getoond heb om terug te knokken. En ja, dat doelpunt op Lierse heeft daar een hele grote rol in gespeeld."

"Dat ik weer aan de oppervlakte ben gekomen en dat de resultaten uitstekend waren, hebben al heel wat goedgemaakt in mijn persoonlijke balans van dit seizoen. Ook omdat ik goeie statistieken kon voorleggen. "

Play-Off 1

Bij AA Gent is Van Der Brugge één van de weinigen die ervaring heeft in Play-Off 1. "Dat we ons publiek zaterdag met dat felbegeerde ticket zouden kunnen verwennen, leeft wel in de groep. Ik denk ook dat het oververdiend zou zijn, als je bedenkt dat we een heel seizoen lang in de top zes stonden en nu in het zog van Club Brugge en Anderlecht zitten."