Westerlo-spits ziet eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel na horrorjaar
MacDonald keert eindelijk terug

Westerlo-spits ziet eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel na horrorjaar

06-03-2015 14:02

Met geen enkele basisplaats en maar drie invalbeurten dit seizoen heeft Sherjill MacDonald nog niet veel plezier beleefd aan zijn seizoen. De Westerlo-spits viel van de ene blessure in de andere, maar lijkt nu eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel te zien.

"Tot nu toe was dit een echt horrorjaar voor mij", zegt MacDonald in Het Laatste Nieuws. "Ik probeerde altijd wel positief te blijven denken, maar als je van de ene blessure in de andere sukkelt, is dat soms heel moeilijk. Integendeel, soms werd ik er moedeloos van en had ik echt zin om ermee te kappen. Maar als ik dan wat later weer een leuke match op TV zag dan besefte ik weer hoe mooi voetbal is en hoe graag ik profvoetballer ben."

Terugkeer

MacDonald werkt hard aan zijn terugkeer. De Nederlander is al enkele weken terug op de groeptraining en hoopt dit seizoen nog wat minuten te sprokkelen. "Als de trainer me straks al nodig heeft, zal ik zeker op de bank plaatsnemen tegen Moeskroen."

"Maar voor mezelf heb ik eerder de start van Play-Off 3 aangekruist. Daarin wil ik absoluut topfit en scherp aan de start verschijnen en eindelijk tonen dat ik wel degelijk nog besta", lacht de Westerlo-spits.