'Southampton schotelt Arsenal-doelwit megasalaris voor'
'Megasalaris moet Schneiderlin op St. Mary's houden'

'Southampton schotelt Arsenal-doelwit megasalaris voor'

06-03-2015 12:10

Morgan Schneiderlin staat hoog op het verlanglijstje van onder meer Arsenal, maar Southampton is bereid diep in de buidel te tasten om andere clubs voor te zijn. De middenvelder kan de best verdienende speler van de selectie worden.

Bij Southampton was er afgelopen zomer sprake van een leegloop. Diverse sleutelspelers vertrokken bij The Saints en ook Schneiderlin hoopte op een stap hogerop. Maar daar stak de clubleiding een stokje voor. De formatie van trainer Ronald Koeman is, ondanks het afscheid van verschillende steunpilaren, bezig aan een uitstekend seizoen. Schneiderlin heeft de smaak weer te pakken en diverse clubs, waaronder Arsenal, hopen op de diensten van de 25-jarige Fransman.

The Daily Mirror meldt dat Southampton, dat op de zesde plaats staat, en Schneiderlin in onderhandeling zijn over een nieuw contract. De middenvelder kan op basis daarvan wekelijks 82.750 euro verdienen. Mocht de defensief ingestelde middenvelder niet akkoord gaan, dan hangt Southampton in de zomer een prijskaartje van 32 miljoen euro om zijn nek. De Fransman heeft op St. Mary's een contract tot de zomer van 2017.