De Bruyne blijft indruk maken en doet wellicht beter dan Belgische legende
De Rode Duivel is bezig aan een indrukwekkend seizoen

De Bruyne blijft indruk maken en doet wellicht beter dan Belgische legende

06-03-2015 07:46

Kevin De Bruyne verkeert in de vorm van zijn leven. De Rode Duivel was dit seizoen al goed voor talloze assists en staat met zijn VfL Wolfsburg zelfs op de tweede plek in de Duitse Bundesliga.

Ook Hans-Peter Lehnhoff, teammanager van Bayer Leverkusen, is onder de indruk van de Kev. "Ik denk dat Kevin op weg is om de prestatie van Jean-Marie Pfaff achter zich te laten. Hij kan de speler worden die de meeste furore maakt in de Bundesliga. De Bruyne heeft zijn team al heel wat punten bezorgd, maar de kern van Wolfsburg is ook in de breedte van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen er makkelijk één of twee spelers vervangen worden", klinkt het in een gesprek met Sporza.

Lehnhoff sprak zich ook nog eens uit over de toekomstplannen van De Bruyne. "Kevin is één van de grootste sterren in de Bundesliga, maar iemand als Arjen Robben staat wel nog altijd een stapje hoger. Bayern München? Als er straks een ploeg 50 tot 100 miljoen euro voor hem wil geven, kan het snel gaan. Maar hij zit goed nu bij Wolfsburg. Het is de juiste stap op weg naar een Europese topclub."