'Juweel' twijfelt niet: Ik zou naar Barcelona zwemmen als ze zich melden
Palermo-spits heeft Barça als droomclub

'Juweel' twijfelt niet: "Ik zou naar Barcelona zwemmen als ze zich melden"

03-03-2015 13:28
3

Paulo Bruno Dybala kwam al op jonge leeftijd naar Italië en komt dit seizoen tot wasdom. De 21-jarige spits van Palermo heeft diverse grote clubs achter zich aan zitten, maar zijn droom komt pas uit als FC Barcelona een poging gaat wagen.

Met twaalf goals in 24 wedstrijden staat Dybala gedeeld derde op de topscorerslijst van de Serie A. Daarnaast leverde de Argentijn ook nog zeven assists. Onder meer Arsenal, Juventus en Manchester United toonden al belangstelling, maar die orde van grootte is niet waar Het Juweel op mikt. FC Barcelona, dat overigens ook al eens met hem in verband gebracht werd, is zijn droomclub.

"Of ik open sta voor een transfer naar Barcelona? Ik zou naar Barcelona zwemmen als ze zich melden", laat Dybala er in gesprek met Radio Belgrano geen misverstand over bestaan. "Ik hoef er niet eens mijn zwemsnelheid voor te veranderen. Ik hoef namelijk alleen maar de Middellandse Zee over..."

Palermo heeft al diverse keren laten weten dat Dybala niet voor een appel en een ei te koop is. Geïnteresseerde clubs moeten zeker veertig miljoen euro betalen voor de spits, die nog een contract tot juni 2016 heeft.